Metallimusiikki.net

humangled

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen humangled liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin humangled. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin humangled liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Humangled: "Odd Ethics".

  • Julkaistiin tiistaina 24.01.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 717 kertaa
  • Bändit:

"Fractal"-albumin etukannessa mustat reunat ja keskellä piikikkään ihmismäisen olennon kuva. Yläosassa lukee keltaisella Humangled ja alaosassa "Odd Ethics".Julkaistaan alkuvuodesta 2012

Italialainen grindcorea tekevänä bändinä toimintansa aloittanut Humangled tulee julkaisemaan alkuvuodesta 2012 uuden EP-äänitteen. Se tulee olemaan musiikillisesti death metallia. Bändi ei ole vielä antanut tarkkoja yksityiskohtia "Odd Ethics" -nimisestä levystään, mutta tiedossa on jo, että se sisältää yhteensä neljä uutta biisiä. Kiekko julkaistaan Abyss Recordsin avulla viimeistään kesään mennessä. Levy nauhoitettiin bändin kotimaassa Mel-1 Studioilla ja levyn luomiseen osallistui myös ruotsalainen Dan Swanö Unisound Studioilla. Oikealla puolen näkyvä kansitaide on Marko Someron luoma. "Odd Ethics" tulee olemaan seuraaja Humangledin kahden vuoden takaiselle "Fractal"-debyyttialbumille. Yhtyeen tuotantoa voi käydä kuuntelemassa sen MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…