Metallimusiikki.net

ikuinen vaiva

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ikuinen vaiva liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ikuinen vaiva. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ikuinen vaiva liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Violent Journey Records julkaisee Ikuinen Vaiva -yhtyeen "Charmi"-albumin.

  • Julkaistiin perjantaina 07.05.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1701 kertaa
  • Bändit:

Värimaailmaltaan kellertävä ja ruskeasävyinen valokuva Ikuinen Vaiva -yhtyeen nelihenkisestä kokoonpanosta. Kuvassa näkyvät muusikot ovat miehiä. Heistä kaksi oikeanpuoleista ovat kaljuja, vasemmanpuoleinen pitkähiuksinen ja toinen vasemmalta lyhyttukkainKuvassa Ikuinen Vaiva

Violent Journey Records ja Longkillah ovat solmineet raskaan vaihtoehtorock-yhtyeen, Ikuisen Vaivan "Charmi"-albumista julkaisusopimuksen. Kesäkuussa ilmestyvä "Charmi" on järjestyksessään toinen Ikuisen Vaivan albumi, joka on vakuuttavaa jatkoa vuonna 2007 ilmestyneelle debyyttilevylle "Kuolleista". Uuden albumin tuotannosta vastaa Ikuisen Vaivan jäsenistön omistama taidealan monitoimiyhtiö Longkillah yhdessä yhtyeen jäsenistön ja miksaaja–tuottaja Arto Klemetin kanssa. "Charmi" sisältää kymmenen todella kovaa biisiä ja on kokonaisuutena eräiden Ikuinen Vaiva -fanien arvioiden mukaan vuosituhannen toistaiseksi parhaimpia kotimaisia raskaan rockin albumeja.

Lue koko julkaisu…