Metallimusiikki.net

imperia

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen imperia liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin imperia. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin imperia liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Imperia: "Secret Passion".

  • Julkaistiin tiistaina 22.02.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1028 kertaa
  • Bändit:

"Secret Passion" -albumin kannessa näkyy koristeellinen ja hyvin yksityiskohtainen, tunnelmaltaan satumainen, kuva naisesta soittamassa kitaraa tai banjoa keinussa istuessaan. Kuvan alaosassa Imperian logo valkoisella ja sen alla keltaisella lukee albuminJulkaistaan 25.3.2011

Sinfonista goottimetallia tekevä Imperia (www.helena-michaelsen.com) aikoo tuoda 25.3. esiin uuden satumaisen studioalbuminsa. Metallibändi paljasti "Secret Passion" -nimellä ilmestyvän albuminsa kappalelistan eilen maanantaina. Samalla alankomaalais–norjalainen Imperia paljasti myös, että tämä yhteensä 13 biisistä koostuva kiekko on nyt masteroitu ja julkaisuvalmis. Albumin perusversio sisältää tusinan verran viisuja ja digipak-versio yhden bonusraidan. Albumin ensimmäiseksi singlelohkaisuksi poimittiin biisi "Let Down", jossa kuullaan vierailevana muusikkona sellisti Tina Guota. Singlebiisistä on laitettu kuunneltavaksi näyte bändin kotisivuille.

Lue koko julkaisu…