Metallimusiikki.net

in quest

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen in quest liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin in quest. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin in quest liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

In-Quest: "Made Out of Negative Matter".

  • Julkaistiin perjantaina 24.04.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 617 kertaa
  • Bändit:

"Made Out of Negative Matter" -albumin etukannessa jonkinlainen savuava metallista rakennettu sylinteri tai laite, josas on piuhoja ja johtoja jos jonkinmoisia. Pönttömäinen rakennus savuaa tai siitä nousee kaasua, räiskeitä.Kansikuva: Dennis S.

Belgialaisen death metallin kaartia edustava In-Quest (www.in-quest.be) loi uusimman studioalbuminsa valmiiksi Textures-yhtyeen Jochem Jacobsin valvovan katseen alla Split Second Soundin studioilla. Osa albumin instrumenteista, nimittäin kitara– ja bassoraidat, nauhoitettiin yhtyeen omassa kotistudiossa. Jochem Jacobs osallistui myös albumin miksaamiseen ja masteroimiseen. In-Quest kutsuu uusinta täyspitkäänsä nimellä "Made Out of Negative Matter". Se tullaan julkaisemaan jossain vaiheessa kuluvaa vuotta. Yhtyeellä ei ole vielä tähän hätään käsitystä siitä, mikä levy-yhtiö tulee hoitamaan albumin julkaisemisen. Ryhmä etsiikin nyt musiikkinsa julkaisemista varten sopivaa yhteistyökumppania.

Lue koko julkaisu…