Metallimusiikki.net

incrave

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen incrave liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin incrave. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin incrave liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Incrave ryhtyi äänittämään.

  • Julkaistiin tiistaina 11.09.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 568 kertaa
  • Bändit:

Kuusi valkokouluksisiin paitoihin ja mustiin solmioihin sonnustautunutta mieshenkilöä seisoo sikin sokin tummaa taustaa vasten. Miehillä on lyhyet mustat tai tummanruskeat hiukset. Heillä kasvoillaan vakavat ilmeet.Kuusipäinen kokoonpano

Ruotsalainen metallipasuuna Incrave (www.incrave.se) tiedottaa siirtyneensä nyt studioon äänittelemään jatkoa debyyttialbumilleen "Incrave", mikä ulostui aikaisemmin kuluvan vuoden puolella ruotsalaisen Ulterium Records -levymerkin kautta. Uusi pitkäsoitto on tarkoitus tarjota miksattavaksi ja masteroitavaksi Per Rybergille, joka on aikaisemmin puuhaillut samoissa merkeissä mm. sellaisten artistien kanssa kuin Bloodbound, Morgana Lefay ja Tad Mororse. Incraven uuden albumin kansitaiteen maalaa legendaarinen Kristian Wåhlin, joka on tuttu mies myös muusikon hommistaan. Bändi julkaisee opuksensa aikaisin ensi vuoden alussa jos vain suunnitelmat pääsevät toteutumaan ongelmitta.

Lue koko julkaisu…