Metallimusiikki.net

intense

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen intense liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin intense. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin intense liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Intense: Fear Is Not Enough.

  • Julkaistiin torstaina 29.03.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 965 kertaa
  • Bändit:

Intense-yhtyeen viisi jäsentä seisovat valokuvassa valkoista taustaa vasten. Miehillä on yllään mustat paidat ja mustat housut, joista osa on nahasta valmistettu. Neljällä viidestä on pitkät hiukset.Brittiläinen power metal -yhtye Intense (www.intense-uk.com) julkaisi netissä tämän tuoreen musiikkivideon kappaleestaan "Fear Is Not Enough". Kyseinen biisi kuullaan bändin uusimmalla albumilla, jonka nimi on "As Our Army Grows". Albumi ilmestyy Napalm Recordsin kautta 30. päivä kuluvaa kuukautta. Levy äänitettiin englantilaisessa Thin Ice Studioilla vuoden 2005 kesällä ja talvella yhdessä tuottaja Karl Groomin kanssa.

Bändi solmi tammikuun lopussa maailmanlaajuisen ja monta albumia sisältävän levytyssopimuksen itävaltalaisen NR:n kanssa. Levy-yhtiö ja Intense pääsivät molempia osapuolia tyydyttävään sopimukseen — yhtye on erittäin vaikuttunut siitä tuesta ja luottamuksesta, jonka Napalm Records on heille suonut.

Lue koko julkaisu…