Metallimusiikki.net

intronaut

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen intronaut liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin intronaut. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin intronaut liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Intronaut: "Habitual Levitations"

  • Julkaistiin torstaina 07.02.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 924 kertaa
  • Bändit:

Keltainen tausta, jota vasten piirros eläimistä ja olennoista sullottuna tiiviiksi muodottomaksi kasaksi.Julkaistaan 19.3.2013

Kalifornialainen jazzia, stoner rockia ja psykedeelisen rockin vaikutteita musiikissaan hyödyntävä progemetalliyhtye Intronaut (www.intronautofficial.com) päätti joulukuussa "Habitual Levitations" -albuminsa miksaamisen ja kertoi julkaisevansa luomuksensa maaliskuussa 2013. Albumi ilmestyy ainakin Pohjois-Amerikan markkinoilla 19. päivä maaliskuuta. Levyltä viipaloitiin ensimmäiseksi singleksi kappale "Milk Leg". Se ilmestyi tiistaina. Nyt Intronaut on kiertueella kotiseudullaan yhdessä Meshuggahin ja Animals As Leadersin kanssa. Osassa keikoista Intronaut on pääesiintyjänä.

Lue koko julkaisu…