Metallimusiikki.net

isäntä maidän

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen isäntä maidän liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin isäntä maidän. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin isäntä maidän liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Isäntä Meidän kakkoslevyn kimppuun.

  • Julkaistiin keskiviikkona 02.06.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 919 kertaa
  • Bändit:

Ryhmäkuva Isäntä Meidän -yhtyeen kokoonpanosta, johon kuuluu neljä miestä. He seisovat tasaisella pinnalla ulkosalla. Taustalla näkyy puiden latvoja ja vitivalkoista taivasta.Kuva: Ulla Nisonen

Kokkolasta kotoisin oleva Isäntä Meidän (www.isantameidan.com) aloittaa kakkoslevynsä äänitykset kesäkuun puolivälissä. Levy julkaistaan loppuvuodesta. Luvassa on suuria yllätyksiä, niin musiikillisesti kuin miehistöllisestikin. Bändi on ottanut aikamoisen askeleen viimeisen vajaan vuoden aikana. Aika rohkeita juttuja on luvassa. Tätä levyä on sävelletty, sanoitettu, sovitettu, treenattu ja demotettu syksystä asti suurella antaumuksella. Se kuuluu., sanoo laulaja Jouni Nikula.

Miehistöllinen yllätys tarkoittaa sitä, että Isäntä Meidän lähtee levyntekoon viisikkona. Viidennen vakituisen jäsenen nimi paljastetaan myöhemmin. Kyseessä on kokenut ja hämmästyttävän hieno muusikko jostain ihan muualta kuin Kokkolasta. Yhteistyömme käynnistyi sessiopohjalta, mutta treenikämpällä koettu kemia puski vakinaistamiseen. Viides jäsen on pistänyt nomparellit kakkuun, Nikula jatkaa.

Lue koko julkaisu…