Metallimusiikki.net

isäntä meidän

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen isäntä meidän liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin isäntä meidän. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin isäntä meidän liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Isäntä Meidän julkaisee "Nainen tummissa" -singlen

 • Julkaistiin keskiviikkona 27.03.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1235 kertaa
 • Bändit:

Naisihmisen siluetti ja kuvan vasemmassa yläkulmassa Isäntä Meidän -logo, jonka alla lukee valkoisella singlen "Nainen tummissa" kansitaide.Kuvassa singlen kansitaide

Suomenkielistä metallia ja hard rockia soittava Isäntä Meidän (www.isantameidan.com) julkaisi radiosoittoonkin suunnatun tulkintansa kappaleesta "Nainen tummissa". Se on alun alkaen Ken Hensleyn säveltämä ja myöhemmin Vexi Salmen suomeksi sanoittama klassikkobiisi Uriah Heepiltä. Bändin mukaan: Ikivihreä mestariteos ei saa harmaantua rauhassa, siitä pitää huolen melodista ja raskasta rokkia soittava kokkolalainen Isäntä Meidän. Cover nauhoitettiin myös Sonata Arcticalle ja CMX:lle tutussa Studiossa57:ssä. Kiekko masteroitiin Svante Forsbäckin toimesta Chartmakersissa.

Lue koko julkaisu…

Isäntä Meidän julkaisee livealbuminsa 3.10.2012

 • Julkaistiin perjantaina 17.08.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1006 kertaa
 • Bändit:

"The Rock — Live" -nimisen albumin etukannessa sinisäyvisiä valokuvia Isäntä Meidän jäsenistä soittamassa instrumenttejaan.Julkaistaan 3.10.2012

"The Rock — Live" -nimeä kantava keikkataltiointi julkaistaan lokakuun 3. päivä. Laulajanvaihdoksen kokenut hevirockryhmä Isäntä Meidän (www.isantameidan.com) tallensi ensikeikkansa uuden keulakuvansa, Johan Huhtan, kanssa. Tallenteella kuullaan yhtyeen materiaalia kahdelta ensimmäiseltä studioalbumilta. Levylle onnistuttiin tallentamaan hieno fiilis livekeikasta, on myös hieno saada esiteltyä oikeaksi valinnaksi osoittautunut laulumies yleisölle niputtamaan kahden ensimmäisen levyn kovimmat livebiisit ennen kuin menemme studioon uuden materiaalin pariin.

Lue koko julkaisu…

Nikula lopetti Isännissä.

 • Julkaistiin perjantaina 19.08.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1124 kertaa
 • Bändit:

Kokkolasta kotoisin oleva Isäntä Meidän (www.isantameidan.com) uutisoi lähettämässään tiedotteessa, että bändissä toiminut solisti ja perustajajäsen Jouni Nikula on ilmoittanut jättävänsä yhtyeen. Ero tuli bändille yllätyksenä eikä siihen liity henkilökohtaista skismaa saati muutakaan sen dramaattisempaa. Nikula toteaa muun muassa seuraavaa: Olen kuunnellut itseäni ja pyöritellyt asioita alkukesästä asti. Ajatukset kypsyivät hiljalleen, kulkivat omia polkujaan ja kohtasivat solmukohdassa. Päätös oli lopulta yllätys, varsinkin minulle. Näin kuitenkin kävi. Onhan tämä stressannutkin aika lailla. Periaatteessa voisin lähteä jees-meiningillä ‘uudelle kierrokselle’, jäädä turvallisesti liikkuvaan ja tuttuun junaan. Tämän kesän kokemuksella kuitenkin tiedän, että haluan olla tässä bändissä mukana vain täysillä. Haluan olla rehellinen itseäni ja ennen kaikkea bändiä kohtaan. En ole niin narsisti, että lähtisin näyttelemään. Isäntä Meidän on minulle juttu, jota tehdään joko isolla liekillä tai ei lainkaan. Nyt en sitä liekkiä onnistu tavoittamaan.

Lue koko julkaisu…

Isäntä Meidän vaihtoi rumpaliaan.

 • Julkaistiin keskiviikkona 09.09.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1301 kertaa
 • Bändit:

Syyskuussa 2009 otettu valokuva Isäntä Meidän -bändin nelihenkisestä kokoonpanosta, jonka jäsenet seisovat valkoista taustaa vasten kahdessa rivissä. Etummaisena kaljupäinen mies, jolla mustat aurinkolasit silmillä. Hänen takanaan rivissä kolme miestä.Kuvassa myös uusi rumpali

Huhtikuussa albumin julkaissut Isäntä Meidän (www.isantameidan.com) uutisoi nyt vaihtaneensa rumpalikseen Jani "Hurtsi" Hurulan. Hän korvasi bändistä heinäkuussa eronneen Jukka-Pekka Koiviston, joka ehti soittaa bändissä patteriaan kolmen ja puolen vuoden ajan. Hurulan aikaan siirtynyt Isäntä Meidän uutisoi täydennysmiehensä toimivan power metallia paukuttavan Cain’s Offeringin riveissä ja hänet voi bongata myös Paul Di’Annon oman bändin rumpupallilta. Hurulan on aikaisemmin soitellut lisäksi kotikaupungissaan Kemissä toimivan Tears of Draman riveissä.

Lue koko julkaisu…

Isäntä Meidän juhlistaa "Vereen Piirretty Viiva" -debyyttinsä julkaisua.

 • Julkaistiin perjantaina 17.04.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 874 kertaa
 • Bändit:

Isäntä Meidän -bändin albumin "Vereen Piirretty Viiva" etukannessa ruskeasävyinen valokuva pitkähiuksisesta miehestä, joka katsoo ylöspäin ja pitelee käsissään piikkilanka-aitaa. Kuvan alaosassa hopeisin kirjaimin yhtyeen logo.Julkaistiin 15.4.2009

Isäntä Meidän juhlistaa "Vereen Piirretty Viiva" -debyyttinsä julkaisua nettivideolla. Yhtyeen suomenkielinen versio Black Sabbathin "Headless Cross" -kappaleesta löytyy nyt YouTubesta ja yhtyeen kotisivuilta. Levynjulkaisukiertue, Tiehen Piirretty Viiva, starttaa Kokkolan Cornersista lauantaina 18.4. Lisätietoa löydät yhtyeen uudistuneilta kotisivulta osoitteesta www.isantameidan.com.

Metallimusiikki.net uutisoi Isäntä Meidän -yhtyeen toimista edellisen kerran helmikuussa 2009. Aikaisemmin kerrottiin bändin esikoisalbuminsa lohkaistusta singlestä.

Lue koko julkaisu…

Isäntä Meidän -yhtyeen debyytiltä lohkaistu sinkku.

 • Julkaistiin torstaina 12.02.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1482 kertaa
 • Bändit:

Isäntä Meidän -bändin singlen "Kyyneleet kertovat sen" etukannessa tummasävyinen valokuva miehestä, joka luonut katseen alaspäin. Miehellä partainen suu ja mustat hiukset. Taustalla ankea akkuna.Singlen kansikuva

Isäntä Meidän -yhtyeen debyyttilevyltä on lohkaistu uusi radiosinkku, "Kyyneleeni Kertovat Sen". Kappale on kuunneltavissa yhtyeen MySpace-sivuilla. Slovarin siivin koukuttava "Kyyneleeni Kertovat Sen" edustaa 15. huhtikuuta julkaistavan "Vereen Piirretty Viiva" -hevirieskan pehmeämpää puolta. Yhtye on parhaillaan studiossa viimeistelemässä debyyttilevyään. Lisää kuulumisia yhtyeen kotisivuilta ja blogista osoitteesta www.isantameidan.com.

Lue koko julkaisu…