Metallimusiikki.net

isole

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen isole liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin isole. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin isole liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Isole: "Silent Ruins".

 • Julkaistiin keskiviikkona 07.01.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 839 kertaa
 • Bändit:

Valokuva kuolleesta puusta autiomaassa. Puun oksilla istuu kaksi mustaa lintua. Kuvan yläosassa Isolen logo ja sen alla albumin nimi. Logo tikkukirjaimin, albumin nimi "Silent Ruins" kaunokirjoituksella. Molemmat ruskealla värillä kirjoitettu.Julkaistaan 25.2.2009

Ruotsalainen painostavan doom metallin airut, Isole (www.forevermore.se), tulee julkaisemaan juuri valmiiksi saamansa studioalbumin helmi-maaliskuussa ympäri maailmaa. Albumi, jonka nimi on "Silent Ruins", nauhoitettiin orkesterin omassa kotistudiossa, eli Studio Apocalypsessa, ja nyt se on valmis julkaistavaksi metallimusiikkiin erikoistuneen Napalm Recordsin avustuksella. Isolen uusi albumi julkaistaan ensimmäisenä Suomessa — Suomeen levy rantautuu 25. helmikuuta. Sen jälkeen 27.2. levy julkaistaan Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Benelux-maissa, Ranskassa, Italiassa ja Isolen kotimaassakin. Muualla Euroopassa pitkäsoitto kokee treffit fanikunnan kanssa ensimmäistä kertaa 2. maaliskuuta. Yhdysvalloissa ja Kanadassa opus ilmestyy 3.3.

Lue koko julkaisu…

Isole: "Bliss Of Solitude".

 • Julkaistiin keskiviikkona 28.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 680 kertaa
 • Bändit:

Neljä pitkähiuksista miestä seisoo ulkoilmassa vehreän luonnon helmassa ja suuren kivimuurin edustalla. Miehillä kullakin yli olkapäille ulottuvat vaaleanruskeat heviletit. Kolme oikeanpuoleista miestä pukeutunut farkkuihin ja nahkatakkeihin, vasemmanpuolKuva: Martin Lundström

Ruotsin Gävlesta saapuva Isole (www.forevermore.se) mättää alakuloista doom metalliaan tulevallakin albumillaan. Uuden pitkäsoiton nimi on "Bliss of Solitude" ja se julkaistaan Napalm Recordsin kautta täällä Suomessa 23. tammikuuta. Kiekko ryhtyy ruttoamaan muita maita seuraavan kaavan mukaisesti:

 • 25. tammikuuta 2008: Saksa, Itävalta, Sveitsi, Ruotsi
 • 28. tammikuuta 2008: Muu Eurooppa
 • 29. tammikuuta 2008: Kanada ja Yhdysvallat

Bändi kävi äänittelemässä kiekkonsa omassa Studio Apocalypsessaan. Yhtye tuo musiikissaan esiin monipuolisia lauluosuuksia, sillä se sekoittaa kuoro-osuudet, puhtaan laulun ja rääyntävokaalit sulavasti keskenään. Yhtye arvelee etenkin Candlemassin, Solitude Aeternusin tai varhaisen Anatheman ja My Dying Briden fanien mieltyvän myös Isoleen.

Lue koko julkaisu…