Metallimusiikki.net

ixion

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ixion liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ixion. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ixion liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ixion: "To The Void".

  • Julkaistiin lauantaina 25.12.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 762 kertaa
  • Bändit:

Tähtiä ja avaruutta esittävä kuva, joka on väritykseltään musta, tummansininen ja violetti. Sen keskellä näkyy ympyränmuotoinen logo, jossa kaksi kolmiota peilikuvina.Julkaistaan 28.2.2011

Ranskalainen doom metallia tekevä Ixion tiedotti aikaisemmin joulukuussa laittaneen nimensä levytyssopimukseen, jonka ryhmälle tarjosi italialainen Avantgarde Music. Levytyssopimuksen turvin tullaan julkaisemaan Ixionin uusi "To the Void" -albumi ensi vuonna. Albumin tarkaksi ilmestymishetkeksi on kerrottu 28. päivä helmikuuta. Bändi on erittäin tyytyväinen syntyneeseen tilanteeseen ja kertoo uutukaisäänitteen sisältävän tasan 10 kappaletta. Niistä kertyy soittoaikaa noin 56 minuutin edestä. Odotusta helpottamaan on laitettu kuunneltavaksi albumin avausraita "Beyond the Skies" yhtyeen MySpace-sivuille. Samalta sivustolta löytyy myös lyhyitä klippejä muistakin kiekon biiseistä.

Lue koko julkaisu…