Metallimusiikki.net

jerk

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen jerk liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin jerk. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin jerk liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Jerk: I Hate People Like That.

  • Julkaistiin lauantaina 19.01.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 853 kertaa
  • Bändit:

Jerkin 'When Pure Is Defiled' -albumin kansitaide, jossa näkyy vasemmassa yläkulmassa bändin logo ja oikeassa laidassa pienellä fontilla kiekon nimi. Taustalla kuvioitua ja osittain varjojen peittämää tummanpunaista kuviota. Kuvan keskellä räiskähtelevä tEsikoisalbumin kansitaide

Australialainen industrial metal -yhtye Jerk oli vuosivälillä 1998-2004 toiminut yhtye. Bändin perustanut Lamar Lowder on palannut sittemmin musiikkimaailmaan tuottajana ja biisintekijänä. Yhtyeessä vaikuttanut basisti ja kitaristi ovat myös edelleen metallimusiikin rattaistossa, sillä he perustivat tammikuussa 2006 Ink-nimisen yhtyeen, joka on julkaissut tähän mennessä ainakin yhden EP-levyn.

Bändin perustanut Lamar Lowder on jo veteraanitason tuottaja ja rumpali, joka on tuttu hänen aikaisemmista kytköksistään sellaisiin bändeihin kuin Machines of Loving Grace ja Powerman 5000.

Tämä erikoinen video kappaleesta "I Hate People Like That" kuullaan Jerkin uran ensimmäisellä ja viimeisellä studioalbumilla, mikä on nimeltään "When Pure Is Defiled". Kiekko julkaistiin vuonna 2003. Se on seuraaja yhtyeen vuonna 2001 luomalle EP-rykäisylle "Jerk EP".

Lue koko julkaisu…