Metallimusiikki.net

keep of kalessin

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen keep of kalessin liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin keep of kalessin. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin keep of kalessin liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Keep of Kalessin: "Reptilian".

 • Julkaistiin keskiviikkona 17.03.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 879 kertaa
 • Bändit:

Vuonna 1994 perustettu extreme metal -kopla Keep of Kalessin (www.keepofkalessin.no) varmisti julkaisevansa odotetun "Reptilian"-albuminsa Euroopassa maanantaina 10. toukokuuta. Levyn ilmestymisen johdosta norjalaisyhtye tulee löylyttämään keikkalauteita pariinkin otteeseen saman kuukauden varrella. Bändi on pääesiintyjänä 15.5. Oslon Rockefellerissä ja 21. pääivä Trondheimissä järjestettävässä Trondheim Rock -festivaalissa. Bändi soittaa huhtikuussa live-esiintymisiä eri puolilla Eurooppaa. Parin kuukauden päästä ilmestyvä "Reptilian" on seuraaja vuonna 2008 ilmestyneelle yhdeksän biisin pituiselle "Kolossus"-kiekolle. Uusi albumi julkaistaan Nuclear Blast Recordsin avittamana myös Pohjois-Amerikan markkinoille, tosin vasta kesäkuun käynnistyttyä. Tulevan studioalbumin kansitaidetta ei ole vielä julkistettu.

Lue koko julkaisu…

Frozen Tour starttaa tammikuussa.

 • Julkaistiin torstaina 11.12.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1000 kertaa
 • Bändit:

Frozen Tour tarjoaa tammikuussa kahdeksan päivän ajan metallia talven keskelle. Frostbite Metalfestiä (www.frostbite.fi) promoava kiertue on jaettu kahteen osaan. Ensimmäisen kierroksen selkäsaunan tarjoavat norjalaiset Keep of Kalessin ja Pantheon I, sekä kotimaan vahvistukset, debyyttialbuminsa "Remorses to Remember" pian julkaiseva Pressure Points ja kuhmoisten melodeahtjyrä Damaging Fallout.

Liput saatavilla Tiketistä ja Lippupalvelusta paikkakohtaisesti. Itse Frostbite Metalfestiin on kiinnitetty myös lisää bändejä. Perjantaina 6. helmikuuta lavalle nousevat ruotsalainen Arch Enemy ja lauantaille ovat varmistuneet norjalaiset Gorgoroth ja Mayhem. Lisäksi kotimaista laatua tarjoavat mm. Coprolith, Amoral, Damngod, Meat Mincing Machine ja Dead Shape Figure. Viisi kiinnitystä kuitenkin uupuu vielä koko ohjelmasta.

Lue koko julkaisu…

Keep Of Kalessin: "Kolossus".

 • Julkaistiin tiistaina 29.07.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 686 kertaa
 • Bändit:

Keep Of Kalessinin "Kolossus"-albumin kansitaide, jossa näkyy vaaleanharmaata taustaa vasten metallikirjaimin kohokuvioituna bändin nimi ja albumin nimi versaalilla, tikkukirjaimin. Tekstin alla jonkinlainen metallinen lohikäärmesymboli.Julkaistaan 13.8.2008

Norjalainen, trondheimilainen, Keep Of Kalessin (www.keepofkalessin.no) tulee julkaisemaan virallisesti täällä Suomessa uuden "Kolossus"-albuminsa 13.8.2008 Urbanited Music / Playground Music Scandinavian kautta ja Indie Recordingsin jakelemana. Bändi odottaa "Kolossus"-nimisen luomuksensa jättävän jälkensä metallimusiikin piireihin ympäri maailmaa. Levy äänitettiin bändin omassa studiossa sen kotikaupungissa Trondheimissa. Se on seuraaja vuonna 2006 ilmestyneelle "Armada"-albumille. Kaikki kiekon kappaleet purkitettiin yhdellä otolla ilman minkäänlaista leikkaa-ja-liimaa -meininkiä, jota nykyaikana monet muut bändit harrastavat.

Albumi on musiikillisesti edelleen black metalliin nojaavaa kilkettä, mutta siinä on myös death metallia ja thrash metallin elementtejä, sekä metallimusiikin ulkopuolisiakin musiikkityylejä edustettuina.

Lue koko julkaisu…