Metallimusiikki.net

khroma

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen khroma liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin khroma. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin khroma liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Khroma kiertää Eurooppaa syksyllä

  • Julkaistiin lauantaina 31.08.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2415 kertaa
  • Bändit:

Helsinkiläinen metal–elektro-yhtye Khroma tekee elo–lokakuussa 15 keikan mittaisen Euroopan-kiertueen, joka vie bändin Suomen kautta Baltiaan, Puolaan ja Saksaan. "Autumn Collapse 2013" -kiertue käynnistyy 30.8. Leipzigistä, Saksasta ja päättyy lokakuun puolivälissä Tallinnaan, Viroon.

Yhtye on vieraillut useasti Euroopassa, viimeksi keväällä 2013. Tällä kertaa kiertueella nähdään myös kaksi "Suomi-iltaa" Berliinissä ja Hampurissa, missä Khroma esiintyy yhdessä Apulanta- ja Bob Malmström -yhtyeiden kanssa.

Lue koko julkaisu…