Metallimusiikki.net

king of modesty

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen king of modesty liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin king of modesty. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin king of modesty liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Suomalaista levytyssopimushistoriaa debyyttialbumilla!

  • Julkaistiin tiistaina 10.11.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1852 kertaa
  • Bändit:

Ryhmäkuva Kings of Modestyn kokoonpanosta, johon kuuluu viisi mieshenkilöä. He seisovat vieretysten lähes mustaa taustaa vasten. Keskimmäisellä miehellä irokeesia muistuttava tukka ja nahkatakki. Myös muilla bändin jäsenillä tummaa yllä.Kuvassa Kings of Modesty

Suomalainen bändi Kings of Modesty (www.kingsofmodesty.com) on kovaa vauhtia matkalla kohti maailman huippua! Melodista metallia uusiin raameihin takova järvenpääläis-keravalainen bändi sai kesäkuussa valmiiksi debyyttialbuminsa "Hell or Highwater". Heti heinäkuussa bändi signattiin Euroopan laajuisesti Escape Music -levymerkin alle ja nyt Kingsit ovat signanneet levysopimuksen myös World Sound -nimisen levy-yhtiön kanssa. Sopimus käsittää levymyynnin ja jakelun USA:ssa, Japanissa ja Kanadassa sekä digitaalisen jakelun koko maailmanlaajuisesti. Levy on julkaistu Euroopan laajuisesti 25.9.2009, Suomessa levy löytyy kauppojen hyllyiltä lähipäivinä.

Lue koko julkaisu…