Metallimusiikki.net

kuolemanlaakso

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen kuolemanlaakso liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin kuolemanlaakso. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin kuolemanlaakso liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Kuolemanlaakso: "Uljas uusi maailma"

  • Julkaistiin tiistaina 16.10.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1226 kertaa
  • Bändit:

Piirros, jossa erittäin yksityiskohtaisia symmetrisiä muotoja, ornamentteja valkoisella ja mustalla värillä.Julkaistaan 23.11.2012

Svart Records uutisoi eilen maanantaina julkaisevansa Kuolemanlaakson debyyttialbumin "Uusi uljas maailma" 23. marraskuuta. Chaosweaverin, Swallow the Sunin ja Barren Earthin jäsenten tähdittämä Kuolemanlaakso käytti albuminsa tuottamisessa Triptykonin jäsenen apua. Keväällä 2010 perustettu metallibändi oli alun perin kitaristi Laakson, Chaosweaverin jäsenen, sooloprojekti. Projektin käynnistymisestä lähtien hän halusi sanoittaa biisinsä suomeksi. Kappaleiden sanoituksissa kuullaan Eino Leinon kirjoittaman Helkavirsiä-runokokoelman antia, suomalaisen metsän mystiikkaa ja nykymaailman menoa. Laakson saatua myönteistä palautetta neljän biisin demostaan, hän keräsi ympärilleen bändin; vokalistiksi Swallow the Sunin ja Barren Earthin Kotamäen, kitaristiksi entisen Verjnuarmun ja nykyisen Chaosweaverin jäsenen, Koudan, sekä bassokitaristiksi Eleniumissa kuin myös The Nibiruanissa vaikuttavan Usvan. Rumpalina toimii Tiera, joka toimii myös Discardin sekä Cult of Endtimen joukoissa.

Lue koko julkaisu…