Metallimusiikki.net

kyrbgrinder

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen kyrbgrinder liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin kyrbgrinder. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin kyrbgrinder liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Kyrbgrinder: "Cold War Technology".

  • Julkaistiin sunnuntaina 26.09.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 878 kertaa
  • Bändit:

Kyrbgrinderin "Cold War Technology" -levyn kannessa rautainen esine, josta ei saa selvää mikä se on. Oikeassa laidassa pystysuuntaisesti kirjoitettuna lukee yhtyeen ja albumin nimi valkoisella värillä, jossa punahehkuinen varjostus.Julkaistaan 11.10.2010

Lontoolainen rokkaavaa metallia luova Kyrbgrinder (www.kyrbgrinder.co.uk) tiedottaa 11.10.2010 ilmestyvän uuden "Cold War Technology" -albumin. Se ilmestyy digitaalisesti ja CD-formaatissa. Levy on laitettu ennakkotilattavaksi Amazon-nettikauppaan. Tämä 14 biisistä koostuva pitkäsoitto on brittibändin järjestyksessä toinen albumi ja seuraaja kolmen vuoden takaiselle "Defiance"-levylle. Toisin kuin debyyttialbumin kohdalla, uuden kiekon julkaisee bändin oma Kyrbgrinder Records. Albumin jakelusta vastaa Code 7:n ja Plastic Headin verkosto. Thresholdin rumpalin perustama yhtye aikoo lähteä kiertämään kotimaataan uutukaisen ilmestyttyä.

Lue koko julkaisu…