Metallimusiikki.net

lake of tears

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen lake of tears liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin lake of tears. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin lake of tears liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Lake of Tears: "Illwill".

  • Julkaistiin perjantaina 11.03.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1001 kertaa
  • Bändit:

"Illwill"-albumin nimi kuvan keskellä suuren kuolleen, lehdettömän puun edustalla. Kuva on sinertävä ja valoisa, mutta utuinen. Sen oikeassa alakulmassa lukee valkoisella Lake Of Tears.Julkaistaan 29.4.2011

Ruotsalainen heviyhtye Lake of Tears (www.lakeoftears.net), jota on goottimetallin ja doom metallinkin edustajaksi kutsuttu, paljasti tuovansa eurooppalaiselle yleisölle uuden "Illwill"-albuminsa kuunneltavaksi 29. huhtikuuta. Ennen albumin julkaisemista bändi aloittelee Euroopan– ja Venäjän-kiertuetta. Sangen salaperäisen albumin yksityiskohtia Lake of Tears ryhtyi valottamaan tammikuussa listaamalla "Illwill"–soittolistan. Teos sisältää pyöreät 10 englanniksi laulettua raitaa. Biiseistä yksi on albumin nimikkokappale. Albumi julkaistaan AFM Recordsin kautta toisin kuin sen edeltäjä, vuoden 2007 "Moons and Mushrooms", jonka toi levykauppoihin Dockyard 1 –niminen levymerkki.

Lue koko julkaisu…