Metallimusiikki.net

lanfear

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen lanfear liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin lanfear. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin lanfear liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Lanfear Pure Steel Recordsille.

 • Julkaistiin maanantaina 12.12.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 939 kertaa
 • Bändit:

Saksalainen power metal -kööri Lanfear (www.lanfear.eu) julkaisee 24. helmikuuta 2012 "This Harmonic Consonance" -albumin. Sekin tulee sisältämään, kuten bändi tapaa sanoa, 100-prosenttisesti aliarvostettua metallimusiikkia. Teos nauhoitettiin jo maaliskuussa ja kiekon nimeksi ristittiin "This Harmonic Consonance" kuukautta myöhemmin. Nyt yhtye varmistaa lähes ikuisuudelta tuntuneen välivaiheen jälkeen kiekolle valitun julkaisijaksi Pure Steel / Pure Legend Records. Se vastaa tämän kuudennen Lanfear-levyn julkaisemisesta maailmanlaajuisessa mittakaavassa. Lanfearin väki luonnehtii materiaaliaan raskaimmaksi ja ajoittain melko nopeatempoisiksi. Lisäksi ensimmäistä kertaa yhtyeen uralla mukana on myös doom metal -biisi. Kuuntelukokemuksen arvellaan olevan sen verran hieno, että se räjäyttää pään.

Lue koko julkaisu…

Lanfear: "This Harmonic Consonance".

 • Julkaistiin maanantaina 25.04.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 678 kertaa
 • Bändit:

Saksalainen power metal -bändi Lanfear (www.lanfear.eu) tiedottaa uuden studioalbumin valmistuneen. Levyn äänittäminen ja miksaamisvaihe on viety päätökseen ja lopputuloksen yhtye arvelee vähintäänkin räjäyttävän kuuntelijan pään irti. Albumin nimeksi paljastettiin perjantaina "This Harmonic Consonance". Vuodesta 1993 lähtien toiminut Lanfear suunnittelee julkaisevansa uransa järjestyksessä kuudennen albumin myöhemmin vuonna 2011. Se tulee olemaan seuraaja vuoden 2008 "X to the Power of Ten" -äänitteelle. Edeltäjäänsä verrattuna uusi opus poikkeaa siinä, että se on raskaampi, nopeampi ja se sisältää ensimmäistä kertaa bändin pitkällä uralla doom metal -biisin. Äänimaailman kerrotaan kuulostavan luonnolliselta ja aidolta eikä siltä kuin biisit olisi nauhoitettu roskiksessa. "This Harmonic Consonance" sisältää tasan 10 biisiä, joista ensimmäinen on intro.

Lue koko julkaisu…

Lanfear: "X to the Power of Ten".

 • Julkaistiin sunnuntaina 17.08.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 947 kertaa
 • Bändit:

Lanfearin "X to the Power of Ten" -albumin kansikuva. Kuvassa näkyy hirviömäinen mieshahmo istumassa harmaassa selliä muistuttavassa kaapissa. Miehellä valkoinen paita ja kädet levällään. Pöydällä verilammikko ja sen seassa sattumia.Albumi ulos 22.8.2008

Saksalainen power metal -yhtye Lanfear (www.lanfear.eu) julkaisee 22. päivä Locomotive Recordsin tyrkkäämänä tähän päivään uuden albuminsa, jota tullaan kutsumaan nimellä "X to the Power of Ten". Albumi on bändin järjestyksessä viides. Musiikkiryhmä julkaisi YouTube-videopalvelussa hiljattain "Enter Dystopia" -nimisen kappaleen nauhoitusession yhteydessä kuvattua videomateriaalia. Taltioinnin voi katsoa suoraan täällä. Kappale "Enter Dystopia" on uuden Lanfearin albumin avausraita. "X to the Power of Ten" on seuraaja kolmisen vuotta sitten äänitetylle ja julkaistulle "Another Golden Rage" -riekaleelle. Bändin neljäs pitkäsoitto purkitettiin Dreamscapen studiossa. Se sisältää sanoituksien osalta jatkoa vuonna 2003 albumilla "The Art Effect" käynnistyneelle tarinalle.

Lue koko julkaisu…