Metallimusiikki.net

litvintroll

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen litvintroll liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin litvintroll. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin litvintroll liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Litvintroll: "Czornaja Panna"

  • Julkaistiin keskiviikkona 14.11.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 848 kertaa
  • Bändit:

Piirros, jossa tummanruskeaa taustaa vasten sinapinkeltaisella värillä piirros naisesta, jolla pitkät hiukset. Vasemmassa yläkulmassa Litvintroll-logo.Julkaistaan lähitulevaisuudessa

Valko-Venäjän Litvintroll (www.litvintroll.com) tuo pian esiin kolmen vuoden takaisen debyyttialbumin seuraajan, kun "Czornaja Panna" -niminen luomus julkaistaan Euroopan markkinoille. Levyn nimi tarkoittaa mustaa neitoa. Sen valmistaminen viipyi ja viivästyi bändin haluttua luoda sen sopivalla kokoonpanolla. Jatkuvien kokoonpanomuutosten lisäksi Litvintrollia on pitänyt kiireisenä keikkojen soittaminen: yhtye on päässyt esiintymään Baltian maissa, Saksassa, Itävallassa ja Ukrainassa. Uuden albumin musiikillinen tyyli on doom-vaikutteista folk metallia. Biisien sanoitukset perustuvat kansantarinoihin ja taruihin. Biisien nauhoittaminen käynnistyi keväällä 2012.

Lue koko julkaisu…