Metallimusiikki.net

lock up

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen lock up liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin lock up. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin lock up liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Lock Up: "Necropolis Transparent".

  • Julkaistiin torstaina 28.04.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 892 kertaa
  • Bändit:

Piirros verikasasta, jossa suolenpätkiä ja jänteitä ja lihasta, jonka yläosassa lukee punaisella värillä Lock Up. Kuvan alaosassa harmaalla värillä sanat "Necropolis Transparent".Julkaistaan 1.7.2011

Monikansallinen grindcorea ja death metallia fuusioiva Lock Up tiedottaa julkaisevansa Nuclear Blast Recordsin ja F.E.T.O. Recordsin kautta seuraavan studioalbuminsa. Tammikuussa miksattu pitkäsoitto äänitettiin viime vuoden varrella siten, että basso- ja laulukuviot taltioitiin joulukuun lopussa ja muut instrumentit aikaisemmin marraskuussa. Nyt "Necropolis Transparent" on valmis kaikin puolin. Se tullaan julkaisemaan heinäkuun ensimmäisenä päivänä. Julkaisemassaan tiedotteessa Lock Upin väki kokee biisien säveltämisen ja tuotantojäljen ylittävän kaikki aikaisemmat Lock Up -äänitteet. Biisien nopeus, riffittely ja intensiivisyys muodostavat kuuntelukokemuksen, joka ei ole vain tavanomaista grindcorea. Uutukainen on seuraaja vuonna 2005 ilmestyneelle livealbumille "Play Fast or Die: Live in Japan", sekä vuoden 2002 studioalbumille "Hate Breeds Suffering".

Lue koko julkaisu…