Metallimusiikki.net

lonewolf

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen lonewolf liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin lonewolf. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin lonewolf liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Lonewolf: "Army of the Damned".

  • Julkaistiin sunnuntaina 11.09.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 766 kertaa
  • Bändit:

"Army of the Damned" -albumin eutkanenssa piirros sotilaista ratsastamalla susien selässä. Kuvan yläosassa lukee albumin nimi ja alaosassa on Lonewolfin logo.Kuvassa albumin etukansi

Vuonna 1993 hevimetalliuransa aloittanut ranskalaisyhtye Lonewolf (www.lonewolfdivision.com) miksaa nyt lähitulevaisuudessa julkaistavaa "Army of the Damned" -albumiaan. Puolassa viimeisteltävä lätty nauhoitettiin bändin aikaisemman tuttavuuden, tuottaja Bart Gabrielin, kanssa. Sama mies avusti yhtyettä myös sen parin vuoden takaisen "The Dark Crusade" -albumin nauhoittamisessa. Lonewolfin kytkökset Puolaan ulottuvat myös levy-yhtiöön Skol Recordsiin, joka on ottanut asiakseen julkaista Lonewolfin kaksi ensimmäistä pitkäsoittoa uusintapainoksena samojen kuorien välissä. Yksinäisen suden aikaisempaa tuotantoa löytyy sen MySpace-sivuilta.

Lue koko julkaisu…

Lonewolf: "The Dark Crusade".

  • Julkaistiin sunnuntaina 11.10.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1022 kertaa
  • Bändit:

Metallibändi Lonewolfin studioalbumn "The Dark Crusade" etukannessa näkyy piirros tai maalaus ihmissuhdesta ja suomuisesta lohikäärmeestä. Lohikäärme yläkulmassa oikealla ja ihmissusi vasemmalla alakulmassa. Yhtyeen logo keltaisella vas. yläkulmassa.Julkaistaan 11.11.2009

Ranskan Alpeilta kotoisin oleva heviyhtye Lonewolf laittoi perjantaina MySpace-sivuilleen kuunneltavaksi parikin uutta biisiä tulevalta albumiltaan, jonka Karthago Records julkaisee CD-formaatissa ja Killer Metal Records vinyylinä 11. marraskuuta. Metallibändi kutsuu uusinta albumiaan nimellä "The Dark Crusade". Sen CD-versio sisältää sellaisen bonusbiisin kuin "The Hour 0" ja opuksen vinyylipainos on varustettu extraviisulla "Burning The Icons". LP-versiosta prässätään 100 kappaletta vihreällä levyllä ja 400 kappaletta mustalla vinyylillä. Lonewolfin uutukaisen tuottajana toimi Bart Gabriel ja miksaajana sekä masteroijana Andy La Rocque. Kansitaide on Chris Moyenin piirtämä. Moyen on ranskalainen graafikko, jonka aikaisempaa tuotantoa nähdään mm. Slayerin, Triviumin, Beheritin ja Blasphemyn luomuksissa.

Lue koko julkaisu…