Metallimusiikki.net

lord

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen lord liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin lord. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin lord liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Lord: "Digital Lies"

  • Julkaistiin perjantaina 08.06.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 761 kertaa
  • Bändit:

Lord-logo suurella fonttikoolla vihertävän monsterin yläpäällä. Monsteri irvistelee ja levittelee käsiään.Kansitaide: Felipe Machado

Hevimetallia tekevä australialaisyhtye Lord (www.lord.net.au) paljasti torstaina uuden albuminsa nimeksi annetun "Digital Lies". Myöhemmin tämän vuoden aikana ilmestyvällä kiekolla kuullaan yhteensä 11 biisiä, sekä eräitä bonuskappaleita, jotka riippuvat siitä mistä päin maailmaa albumi hankitaan. Oikealla puolen näkyvän kansitaiteen toteutti Blind Guardianin, Gamma Rayn ja Iron Saviorin töitä kuvittanut Felipe Machado. Tällä hetkellä Lord on saanut albuminsa noin 50-prosenttisesti valmiiksi, ja vaikka biisit ovat vielä keskeneräisiä, materiaalin kerrotaan kuulostavan erinomaiselta. Julkaisupäivämäärää ei vielä ole tiedossa.

Lue koko julkaisu…

Lordilta "Return of the Tyrant" -EP.

  • Julkaistiin lauantaina 21.08.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 847 kertaa
  • Bändit:

Lord-yhtyeen "Return Of The Tyrant" -EP:n etukannessa näkyy hirviömäinen kapteeni ruorissa. Kuvan vasemmassa yläkulmassa yhtyeen logo kultaisin kirjaimin ja oikeassa alakulmassa pienellä präntillä lukee levyn nimi.Julkaistaan syyskuussa

Australian Lord (www.lord.net.au) paljasti eilen tulevan EP-levynsä yksityiskohdat. Yhtyeen keulahahmo Lord Timin mukaan teos on nimeltään "Return of the Tyrant" ja se ilmestyy seuraavien viikkojen aikana. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä nimetty. Timin mukaan tämä EP-levy muodostui merkittäväksi projektiksi huolimatta siitä, että aluksi se oli tarkoitus lyödä läjään pikaisesti. Lopputulokseksi muodostui lähes kokopitkän albumin pituinen kiekko, jonka 11 kappaleesta sen nimikkobiisi on lähes 10-minuuttinen. Bändi käytti kiekon äänimaailman luomisessa runsaasti ääninäyttelijöitä ja laulajia, sekä entisiä bändikavereita. Kuoro-osuuksissa kuullaan ex-jäseniä Tim Yatrasta ja Mav Stevensiä.

Lue koko julkaisu…