Metallimusiikki.net

lost at last

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen lost at last liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin lost at last. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin lost at last liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Lost At Last: "In Darkness".

  • Julkaistiin maanantaina 18.12.2006.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 513 kertaa
  • Bändit:

Norjalainen heavy metal -yhtye Lost At Last (www.heavymetaltothebonebaby.com) aikoo julkaista tammikuussa uuden albumin, minkä nimeksi on annettu "In Darkness". Se julkaistaan Pohjoismaissa tammikuun 15. päivä Bonnier Amigo Music -firman kautta. Levy äänitettiin kuluvan vuoden keväällä ja kesän aikana Tinnitus Recording -studiossa, jossa bändin tuottajana toimi Kjetil Aabø. Albumin masteroi Jørgen "Duperman" Træen, joka on tehnyt töitä mm. sellaisille bändeille kuin Emperor, Enslaved ja Toy.

"In Darkness" -julkaisu on ensimmäinen, jossa kuullaan Lost At Last -bändin uutta rumpalia — Metal Jack (jonka oikea nimi on Thomas Lønnheim) -niminen herra paukuttaa nyt ja tulevaisuudessa bändin peltejä.

Lue koko julkaisu…