Metallimusiikki.net

lyzanxia

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen lyzanxia liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin lyzanxia. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin lyzanxia liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Lyzanxia: "Locust".

  • Julkaistiin perjantaina 30.04.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 779 kertaa
  • Bändit:

Maalaus tai valokuva Lyzanxian albumist "Locust". Kuvasas näkyy harmaanvärinen ja hoikka ihmishahmo polvillaan. Hahmon pää heijuu niin, että se on kuvassa epätarkka. Kuvan taustalla pilvistä taivasta ja Luzanxian logo paksuin, vaalein kirjaimin,

Ranskan Lyzanxia (www.lyzanxia.com) uutisoi uransa neljänneksi pitkäsoitoksi syntyvän sellainen levy kuin "Locust". Teos ilmestyy suurinpiirtein kuukauden päästä, toukokuun 31. päivä, XIII Bix Recordsin kautta. Teoksen levittäjänä toimii monikansallinen Sony Music Distribution. Metallibändi kävi taltioimassa uuden levynsä Lyzanxian riveissä toimivien veljesten David ja Franck Potvinin seurassa Déclanché Studiossa Sveitsissä. Osittain äänitystyöt tapahtuivat Ranskan Dome Studiossa. Masteroiminen hoitui ruotsalaisen Björn Engelmannin kanssa. Engelmann on aikaisemmin silotellut ääniraitaa jos jonkinlaista Rammsteinille. Meshuggahille ja Behemothille. Masteroijamestarin mukaan Lyzanxian uutukainen on tuotantojäljeltään erittäin hyvä ja voimakas.

Lue koko julkaisu…