Metallimusiikki.net

mörker

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen mörker liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin mörker. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin mörker liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Mörker: "Höstmakter".

  • Julkaistiin perjantaina 12.10.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 525 kertaa
  • Bändit:

'Skuggornas Rike' -albumin kansikuva, joka on mustavalkoinen sumuinen ja hämärä piirros tai valokuva, jossa ei näy hahmotettavia muotoja tai kuvioita. Kannen vasemmassa yläkulmassa bändin logo ja oikeassa alakulmassa kiekon nimi.Esikoisalbumin kansi

Ruotsalainen black metallia räiskivä Mörker (www.morker.info.se) antoi uudelle albumilleen nimeksi "Höstmakter". Siitä tulee seuraaja yhtyeen esikoisalbumille "Skuggornas Rike", joka julkaistiin viime heinäkuussa Northern Silence Productionsin kautta. Uusi albumi on tähän mennessä äänitysvaiheessa. Muut instrumentit on jo äänitetty ja nyt yhtye työstää lauluosuuksia. Bändi kertoo kiekon lauluosuuksien äänittämisen olevan hieman aikataulusta jäljellä, mutta nyt vokalistin virkaa hoitava Ascaroth on ryhtynyt urakoimaan projektin parissa kiivaasti — tähän mennessä on taltioitu jo yksi kappale täysin valmiiksi. "Höstmakter"-albumin kansitaiteesta vastaa norjalainen Bjørn Schistad.

Lue koko julkaisu…