Metallimusiikki.net

magenta skycode

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen magenta skycode liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin magenta skycode. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin magenta skycode liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Ruisrockin päiväjako valmis.

Deathstars-bändin jäsenä seisoo jonkinlaisessa lentokonehangaarissa. Keskellä mies, jolla yllään mustat vaatteet. Miehen vasemmalla ja oikealla puolella pilotinpukuihin sonnustautuneet hahmot.Ruotsalainen Deathstars

Ruisrock 2007 (www.ruisrock.fi) -tapahtuman nettisivuilla ja uutiskirjeessä tiedotetaan, että festarin päiväjako on saatu valmiiksi muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Ruisrock-festarin yhden ja kahden päivän sisäänpääsylippujen myynti käynnistyy huomenna, 18.4., Tiketin ja Lippupalvelun myyntipisteissä kautta maan.

Lipun voi tilata vaikka heti Ruisrockin omasta lippukaupasta. Huomioi myös kuuma House of Rock -kisa tapahtuman nettisivuilta löytyvässä lipunmyynti-osiossa, johon kaikki lunastetut lipputilaukset osallistuvat.

Lue koko julkaisu…