Metallimusiikki.net

maiden hell

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen maiden hell liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin maiden hell. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin maiden hell liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Hit the Stage Festival Helsingissä 8.4.2009.

  • Julkaistiin torstaina 26.02.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 941 kertaa
  • Bändit:

Hit the Stage Festival on 8.4.2009 Helsingin KY-Klubilla järjestettävä sisäfestaritapahtuma, joka tarjoaa rokkiväelle Suomen ensimmäisen bändi-imitaatiokilpailun. Illan aikana lavalla nähdään myös kolme luunkovaa tribuutti-bändiä.

Tapahtuman keskiössä on nimellä Hit the Stage kulkeva bändi-imitaatiokilpailu, joka esittelee aivan uudentyyppisen, estottoman, interaktiivisen ja hauskan tavan tehdä oma show. Lavalle ei tarvita muuta kuin muutamia muovikitaroita, rumpukapuloita, tuoli rumpalille, mikkiständejä, sekä tietenkin itsestään kaikkensa antavia kilpailijoita. Hit the Stage -kilpailu ei vaadi kilpailijoilta minkäänlaisia musikaalisia taitoja, vain ripaus uskallusta ja pilkettä silmäkulmaan riittää. Tärkeintä on energinen esiintyminen, bändien imitoiminen tai parodioiminen puvustuksin tai ilman. Alkuperäisten artistien musiikki tulee asianmukaisen kovaäänisesti PA-laitteistosta ja osallistuvien bändien huolehdittavaksi jää voittobiisin valitseminen sekä elävän energian tarjoaminen.

Lue koko julkaisu…