Metallimusiikki.net

majesty

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen majesty liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin majesty. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin majesty liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Majesty: "Thunder Rider"

  • Julkaistiin torstaina 27.12.2012.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 841 kertaa
  • Bändit:

Majesty-logo värikkäästi keltaisella ja punaisella värillä, jonka alla näkyy piirroshahmona hevosen selässä ratsastava kilpimies.Julkaistaan 25.1.2013

Saksan Majesty (www.majesty.metal.de) paljasti julkaisevansa uuden albumin ensi vuoden alussa. Sen sanomaa ruvettiin pohjustamaan keskiviikkona, kun kiekon nimikkokappaleeseen "Thunder Rider" kuvattiin musiikkivideo ja laitettiin YouTubeen katsottavaksi. Tähän mennessä elokuvaohjaaja Dirk Behlaun visioima lähes viisiminuuttinen musiikkivideo on saanut tuhatkunta katselukertaa. Metalliryhmä julkistaa "Thunder Rider" -voimalevynsä tammikuun alussa ja lopussa hieman eri puolilla Eurooppaa; Saksan, Itävallan ja Sveitsin fanit saavat levyn ulottuvilleen 4.1. ja muu manner 25.1. Yhtyeen mukaan uuden albumin raidoista joka ainoa on erinomainen, maata järisyttävä, taistoon kutsuva heavy metal -biisi.

Lue koko julkaisu…