Metallimusiikki.net

manngard

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen manngard liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin manngard. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin manngard liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Manngard lykkäsi albumin julkaisua.

  • Julkaistiin lauantaina 28.07.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 422 kertaa
  • Bändit:

Sinisävyinen valokuva Manngard-bändin joukoista, jotka seisovat keskellä korpimetsää. Miehiä kuvassa neljä kappaletta. Oikeassa laidassa näkyvällä kourassaan kirve tai kuokka ja yllään valkoinen paita, joka on likainen.Albumi julkaistaan syyskuussa

Norjalainen extreme metal -poppoo Manngard (www.manngard.net) on joutunut lykkäämään uuden albuminsa julkaisuhetkeä täällä Euroopan alueella. Hohdokkaasti nimetty "European Cowards" -kiekko julkaistaankin näillä näkymin vasta 3. päivä syyskuuta, eikä elokuun 27. päivä, kuten bändi aikaisemmin ilmoitti. Kiekko julkaistaan Nocturnal Art Productionsin ja Candlelight Recordsin kautta.

Bändi on lausunut liittyen uuteen pitkäsoittoonsa, ettei Manngard koskaan luo yksiulotteista esitystä. Se haluaa painottaa, että uusin opus on paluu yhtyeen juurille — biisit ovat sekoitus death ja black metallia sekä hetkittäin myös progemetallia.

Lue koko julkaisu…