Metallimusiikki.net

masteroid

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen masteroid liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin masteroid. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin masteroid liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Tältä kuulostaa suomalainen stoner metal vuonna 2013!

  • Julkaistiin keskiviikkona 24.04.2013.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1488 kertaa
  • Bändit:

Vihreäsävyinen piirros lehtien lomassa olevasta pääkallo-olennota, jonka vasemmalla puolen tuimailmeinen nainen. Kuvan seassa Masteroid-logo violetilla.Julkaistaan 17.5.2013

Masteroid on helsinkiläinen vuonna 2008 perustettu polveilevaa ja raskasta stoneria soittava kokoonpano. Vaikka tyyli on aina ollut vahvasti stoneriin ja doomiin kallellaan olevaa metallia, lähestymistapa ei ole tiukasti genrerajoittunutta. Miehitys on pysynyt alkuperäisenä, mutta laulukieli on vaihtunut englannista suomeen syksyllä 2011. Masteroidissa soittaa ex-jäseniä Omnium Gatherumista ja suomalaisen stonermetallin alkulähteiltä Ritestä.

Masteroid on julkaissut yhden omakustanteisen split-EP:n ja kaksi albumimittaista CD-R-demoa. Masteroid sai nopeasti ensimmäisen julkaisun myötä huomiota stonerin ystävien parissa ja palaute sekä keikoilta, että julkaisuista on ollut erittäin positiivista.

Lue koko julkaisu…