Metallimusiikki.net

mastic scum

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen mastic scum liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin mastic scum. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin mastic scum liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Mastic Scum: "Dust".

  • Julkaistiin perjantaina 25.09.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 806 kertaa
  • Bändit:

Mastic Scumin albumin "Dust" kannessa sivuprofiili ihmisen pääkallosta, joka on tummanharmaa ja kuin metallista muovattu. Kuvan yläosassa kallon yllä valkoisella värillä yhtyeen logo. Kallon takaraivo-osa on luuton ja sen takaa näkyy metallisia komponenttJulkaistaan 13.11.2009

Wieniläinen Mastic Scum (www.masticscum.com) julkisti aikaisemmin kuluvalla viikolla suunnittelevansa uransa neljännen albumin julkaisemista marraskuussa. Bändin uunituore studioalbumi sai nimekseen "Dust" ja julkaisupäivämääräkseen 13.11.2009. Levy on tarkoitus julkaista Euroopassa Twilight Distribtionin avustuksella. Yhtye paljasti jo aikaisemmin nauhoittaneensa opukselleen yhteensä tusinan verran biisejä, jotka miksattiin Grindlab Studion tiloissa ja masteroitiin tanskalaisella Jacob Hansenilla. Äänitteen kansitaide paljastettiin keskiviikkona. Kansikuva on Killustrationsin toteuttama. Itävaltalaisyhtye tarjoaa kuunneltavaksi albuminsa soittolistalle päätyneestä "Regression"-kappaleesta esituotantovaiheessa nauhoitetun version omilla MySpace-sivuillaan.

Lue koko julkaisu…