Metallimusiikki.net

maze of torment

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen maze of torment liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin maze of torment. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin maze of torment liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Maze Of Torment: uusi biisi kuunneltavaksi.

  • Julkaistiin tiistaina 06.02.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 845 kertaa
  • Bändit:

Maze Of Torment -bändin logo valkoista taustaa vasten. Punaisilla koristeellisilla kirjaimilla kuvassa lukee sanat Ruotsalainen death metal -bändi Maze Of Torment (www.mazeoftorment.com) on laittanut MySpace-sivuilleen kuunneltavaksi uuden biisin bändin tulevalta "Hidden Cruelty" -albumilta. Kuunneltavaksi laitetun kappaleen nimi on "Breach the Wall".

"Hidden Cruelty" -albumi julkaistaan huhtikuun 27. päivä Black Lodge Recordsin kautta ja se on jatkoa bändin vuonna 2005 julkaisemalle "Hammers of Mayhem" -rykäisylle. Uusi albumi äänitettiin viime vuoden syyskuussa tuottaja Berno Paulssonin avustuksella Berno Studioilla, jossa on käynyt äänittämässä myös mm. sellaiset bändit kuin The Haunted ja Defleshed. Studio sijaitsee Ruotsin Malmössa.

Lue koko julkaisu…