Metallimusiikki.net

memfis

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen memfis liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin memfis. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin memfis liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Memfis: 12 kappaletta valmiina, julkaisusta ei tietoa.

  • Julkaistiin sunnuntaina 03.08.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 901 kertaa
  • Bändit:

Memfis-logo valkoista taustaa vasten versaalilla ja vaaleansinisellä värillä kirjoitettuna. Fontin laidat kuluneet ja tahraiset.Kuvassa bändin logo

Ruotsalainen progressiivista murinalaululla varustettua metallia tarjoava Memfis (www.memfis.net) uutisoi keikkarintamalla olleen hiljaista, samoin kuin yhtyeen kotisivuillakin, vain sen takia, että bändi on viettänyt viime kuukaudet uutta albumia nauhoitellessa. Albumista syntyy seuraaja vuonna 2006 ilmestyneelle debyyttilätylle "The Wind-Up". Uudelle pitkäsoitolle ei ole vielä ristitty nimeä. Levyn kappaleet purkitettiin Bohus Sound Studioilla Ruotsin Kungälvin pitäjässä. Sen tuottajana toimi Burstille, Gadgetille, Crowpathille ja mm. Opethille musiikkia muovannut Fredrik Reinedahl. Vielä nimeä vailla olevan albumin masteroi Dragan Tanaskovic. Memfis tiedottaa tulevansa tarjoamaan kypsää metallimusiikkia 12 kappaleen edestä. Yhtye ei vielä tiedä milloin ja miten se aikoo albuminsa julkaista, sillä bändillä ei ole tällä hetkellä levytyssopimusta minkään tahon kanssa.

Lue koko julkaisu…