Metallimusiikki.net

mendeed

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen mendeed liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin mendeed. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin mendeed liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Mendeed hajosi.

  • Julkaistiin keskiviikkona 05.09.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 511 kertaa
  • Bändit:

Viisi mustiin vaatteisiin pukeutunutta Mendeed-bändin jäsentä seisoo tummaseinäisessä huoneessa, jossa on tummanharmaa lattia, nuolenkärkimuodostelmassa.Kotoisin Skotlannista

Modernia metallia mättävä Mendeed on hajonnut eilen 4. syyskuuta. Bändin kitaristi Steven Nixonin mukaan yhtyeen luhistumiseen vaikutti vakavat erimielisyydet bändin managerin kanssa. Mendeed kertoo kitaristin suulla haluavansa kiittää kaikkia fanejaan heihin uskomisesta ja tukemisesta. Nixon kommentoi toivoneensa asioiden korjaantuneen ja bändin voineen jatkaa toimintaansa, mutta nyt tässä tilanteessa hän tyytyy vain kertomaan tulevansa kaipaamaan fanejaan.

Bändin tuorein albumi on tämän vuoden helmikuussa Euroopan alueella julkaistu "The Dead Live by Love". Se julkaistiin Nuclear Blast Recordsin kautta. Mendeed teki viime vuoden vaiheille Euroopan-kiertueen yhdessä Born From Painin ja Napalm Deathin kanssa.

Lue koko julkaisu…