Metallimusiikki.net

merendine atomiche

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen merendine atomiche liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin merendine atomiche. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin merendine atomiche liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Merendine Atomiche: "Rude Rebel Brotherhood".

  • Julkaistiin tiistaina 24.04.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 702 kertaa
  • Bändit:

Italialainen Merendine Atomiche (www.merendineatomiche.3000.it) on veteraani metallialan piireissä, mutta se ei ole yhtyeen menoa hidastanut, sillä bändi kaavailee julkaisevansa kolmannen albuminsa tämän vuoden aikana. Uuden albumin nimi on "Rude Rebel Brotherhood". Se äänitetään toukookuussa italialaisen New Sin -studioiden tiloissa.

Yhtye kommentoi valinneensa kiekon nimen siltä pohjalta, että se kuvaa hyvin bändin 12 vuotta kestänyttä kiertueuraa, MA:n asennetta, kokemusta ja ajatuksia. Levyn nimi on omistettu bändille itselleen, sen faneille ja ystäville.

Lue koko julkaisu…