Metallimusiikki.net

mergin flare

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen mergin flare liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin mergin flare. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin mergin flare liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Merging Flaren "Reverence" ilmestyy 11.5.2011.

  • Julkaistiin perjantaina 08.04.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 982 kertaa
  • Bändit:

Disentertainment julkaisee 11.5.2011 kajaanilaisen heavy metal –bändi Merging Flaren debyyttialbumin "Reverence". Bändi on kymmenvuotisen historiansa aikana tehnyt kaksi demoa ja yhden splitsinglen. Viime aikoina Merging Flare on aktivoitunut myös keikkarintamalla: yhtye on esiintynyt mm. Blaze Bayleyn ja Enforcerin Suomen-kiertueilla sekä Helvation- ja Dark River -festivaaleilla.

Merging Flaren musiikki on ennen kaikkea taiturimaista ja rikasta, mistä "Reverence" on oiva osoitus. Perinnetietoinen heavy metal paiskaa kättä kasari- ja pelimusiikkivaikutteiden kanssa, ja kakku kuorrutetaan Queenin perinnölle kumartavilla moniäänisillä kuoro-osuuksilla. Lisäksi levyllä esiintyy vierailijana neljässä kappaleessa laulussa ja kitarassa Saksan power metal -kummisetä Kai Hansen (Gamma Ray, ex-Helloween). Äänityksestä ja miksauksesta huolehti Eero Kaukomies Content Union Studiolla, ja masteroinnin suoritti legendaarinen Dan Swanö Unisound-studiollaan.

Lue koko julkaisu…