Metallimusiikki.net

mevadio

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen mevadio liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin mevadio. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin mevadio liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Mevadio: Life Through The Eyes Of A Crooner.

  • Julkaistiin sunnuntaina 18.02.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1857 kertaa
  • Bändit:

Mevadio-bändin jsäenet kuvassa. Miehet seisovat ryhmänä jonkinlaista takorautaista porttia tai seinää vasten. Tausta on vitivalkoinen. Keskimmäisellä miehellä pitkähköt vaaleat hiukset.Tanskalainen Mevadio (www.mevadio.com) teki tämän musiikkivideon vuoden 2003 puolella ilmestyneellä "Hands Down" -albumilla kuultavasta "Life Through The Eyes Of A Crooner" -biisistä. Kappale on pääsääntöisesti melko hidastempoinen ja rauhallinen, mutta hetkittäin kiivaskin.

Yhtye julkaisee uuden "Fresh Kill Daily" -albumin jossain vaiheessa kuluvaa vuotta. Kiekko äänitettiin Antfarm Studioilla ja sen tuotti Tue Madsen. Uusi albumi sisältää 10 biisiä.

Lue koko julkaisu…