Metallimusiikki.net

midnight scream

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen midnight scream liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin midnight scream. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin midnight scream liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Midnight Scream: "Shadowplay".

  • Julkaistiin maanantaina 26.03.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 613 kertaa
  • Bändit:

Midnight Scream bändin uuden 'Shadowplay'-albumin kansikuva, jossa näkyy sumuista metsäkorpea, jossa jonkinlainen haukka tai muu siivekäs olento levittelee siipiään.Slovakialainen power/thrash -yhtye Midnight Scream (www.midnightscream.sk) on juuri julkaissut uuden albumin, mikä on järjestyksessä bändin kolmas pitkäsoitto. Kiekon nimi on "Shadowplay" ja se sisältää seitsemän biisiä. Osasta albumilla kuultavista biiseistä on laitettu MS:n nettisivuille ladattavat näytebiisit.

Midnight Screamin edellinen pitkäsoitto löytyy vuodelta 2004. Albumin nimi on "The Storm Is Just Coming" ja se sisältää 10 biisiä.

Lue koko julkaisu…