Metallimusiikki.net

mirzadeh

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen mirzadeh liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin mirzadeh. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin mirzadeh liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Mirzadeh: Tuonelan Lasten Tanssi.

  • Julkaistiin lauantaina 26.04.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1579 kertaa
  • Bändit:

Raatomaskeja vuonna 2008 käyttävä black/dark metallia mättävä Mirzadeh (www.mirzadeh.org) loi tämän musiikkivideon edellisen vuoden päivinä kappaleestaan "Tuonelan Lasten Tanssi". Se on rokkaava ja hämyinen biisi bändin vuonna 2006 julkaisemalta "The Creatures of Loviatar" -albumilta, jonka Kalmisto Production ystävällisesti talutti ylös tähän maailmaan. "The Creatures of Loviatar" on Mirzadehin debyyttialbumi. Sitä ennen yhtyeeltä on ilmestynyt yksi omakustanteinen MCD-levy, nimeltään "Ancient Rites", vuonna 2003.

Lue koko julkaisu…

Mirzadeh Nummirockiin.

  • Julkaistiin lauantaina 26.04.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 901 kertaa
  • Bändit:

Nummirockin logo verenpunaisella värillä vitivalkoista taustaa vasten. Logon kirjaimet kuin verisellä sormella hätäisesti vedettyjä tikkukirjaimia.Nummirock on Nurmijärvellä

Dark/black metallia soittava suomalainen Mirzadeh (www.mirzadeh.org) tulee tarjoamaan 54 päivän kuluttua omalaatuista mouruamistaan tämän vuoden Nummirock Heavy Metal -festivaalissa kesäkuussa. Nummirockia vietetään ajalla 19.–21. kesäkuuta. Mirzadehin paikka tapahtumassa on toimia yhdessä Axegressorin, Katuvan ja Murdershockin kanssa kolmannen lavan ensimmäisen ryhmän ns. demobändien joukossa. Aikaisemmin tämän kuukauden päivinä festivaaliin kerrottiin saapuvan myös norjalaisen mustan metallin veteraani, Satyricon. Myös kotimainen uuden albuminsa julkaissut Gloria Morti, kotipaikkana Heinola, saapuu paikan päälle. Folk metallin annista vastaa Korpiklaani.

Ennakkoliput Nummirockin vuoden 2008 versioon on asetettu myyntiin Kauhajoen Viihdestopin välityksellä, mutta ennakkopilettejä voi hankkia myös Lippupalvelun myyntipisteistä kautta Suomenmaan. Lippupalvelu palvelee myös R-kioskien välityksellä. Päiväkohtaisia lippuja kaupataan ainoastaan festivaalin portilta käsin. Ennakko- ja festivaalilipun hinta sisältää teltta- sekä autopaikan vartioidulta leirintäalueelta.

Lue koko julkaisu…