Metallimusiikki.net

misery speaks

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen misery speaks liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin misery speaks. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin misery speaks liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Misery Speaks hajosi.

 • Julkaistiin lauantaina 07.11.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1031 kertaa
 • Bändit:

Melodista death metallia soittava Misery Speaks julkaisi huhtikuun lopusa viimeisen studioalbuminsa Drakkar Recordsin kautta. Se tulee jäämään tämän saksalaisbändin viimeiseksi albumiksi. Misery Speaks puhuu laittavansa nyt rukkaset naulaan toimittuaan kymmenen vuoden ajan tällä alalla ja julkaistua vuosien varrella kolme täyspitkää albumia. Bändin hajoamiseen johtivat henkilökohtaiset syyt. Ryhmän jäsenet aikovat jatkossa toimia erikseen muissa bändiprojekteissa. Yhtye kiittää tukijoitaan ja fanejaan. Lopuksi bändi julkaisi Internetissä musiikkivideon viimeisimmän albuminsa nimikkokappaleesta. Videoleikkeen voi katsoa Misery Speaksin MySpace-sivuilla.

Lue koko julkaisu…

Misery Speaks vaihtoi laulajansa.

 • Julkaistiin sunnuntaina 13.07.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1034 kertaa
 • Bändit: ,

Misery Speaksin "Catalogue of Carnage" -albumin synkkä kansikuva. Kuvassa näkyy suuri lauma ihmisiä riveissä, rivejä rivien perään. Kuvassa yläosa tummanpunainen ja sen päällä pikimustalla värillä bändin logo ja sen yllä albumin nimi.Death/thrash metallia

Saksalainen melodisen metallin musiikkitiimi Misery Speaks (www.miseryspeaks.com) vaihtoi vokalistinsa Claus Ulkan sellaiseen mieheen kuin Przemek Golomb. Golomb on viime aikoina vaikuttanut äänihuulten kurittamisen merkeissä Seventh Seal Broken -nimisessä musiikkiryhmässä. Hän soitti Misery Speaksin kanssa ensimmäistä kertaa viikonloppuna With Full Force -festivaalissa Saksanmaalla ja Slovenian suunnalla vietetyssä Metalcamp-metallifestarissa. Bändi kertoo olevansa hyvin surullinen siitä, että Claus on joutunut lähtemään muille maille työelämässä ilmenneiden kiireiden takia. Claus ei yksinkertaisesti ehtinyt enää hoitamaan velvoitteitaan bändissä, joten ryhmän sisällä tehtiin strateginen manööveri — Misery Speaksin perustajajäseniin kuuluva Claus jouduttiin korvaamaan Przemekillä. Bändi toivoo hyvää jatkoa ex-vokalistilleen ja toivoo miehen jossain välissä pyrkivän musiikkiakin soittelemaan työkiireidensä välissä. Uudeksi laulajaksi hankittu Przemek otettiin tiimin jäseneksi siitä yksinkertaisesta syystä, että hänen koetaan olevan parhain mahdollinen korvaaja Clausille. Yhtyeen jäsenet ovat kuikuilleet vokalistinsa keikkoja ja todenneen hänet mukavaksi persoonaksi & hyväksi muusikoksi.

Lue koko julkaisu…

Misery Speaks luo uutta musiikkia.

 • Julkaistiin perjantaina 02.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 906 kertaa
 • Bändit:

Misery Speaks -bändin promokuva, jossa miehet seisovat holvikaaren alla. Kuva on vihertävä sävyltään. Kuvassa viisi miestä, joista neljällä on lyhythihainen musta paita. Vasemmassa laidassa näkyvällä miehellä pitkähihainen paita, joka on väriltään musta.Saksalainen melodisen metallin rytmiryhmä Misery Speaks (www.miseryspeaks.com) on tällä hetkellä luomassa uusia biisejä. Bändin on tarkoitus lähteä studioon äänittämään uutta albumiaan, joka on järjestyksessä MS:n toinen täyspitkä tuotanto, toukokuun alussa. Kiekko äänitellään Rape Of Harmonies -studioilla. Uudenkin albumin tulee miksaamaan itse Dan Swanö. Kiekko miksataan Ruotsissa ja julkaistaan kuluvan vuoden syksyllä.

Lue koko julkaisu…