Metallimusiikki.net

mistweaver

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen mistweaver liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin mistweaver. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin mistweaver liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Mistweaver: "Tales from the Grave".

  • Julkaistiin maanantaina 22.09.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 923 kertaa
  • Bändit:

Harmaasävyinen valokuva Mistweaver-nimisen dödömetallibändin sakista. Kuvassa viisi miestä, jotka seisovat ulkoilmassa rivissä. Maa on valkoinen, sillä se on todennäköisesti lunta. Taustalla näkyy vaalea taivas ja vuoristoinen horisontti.Kymmenen vuoden ikäinen

Espanjassa Burgosiin leiriytynyt death metal -kaarti Mistweaver (www.mistweaver.net) on vienyt päätökseen uransa neljännen pitkäsoiton äänitysruljanssin. Albumin rumpuraidat nauhoitettiin Barcelonassa, Espanjassa, ja osittain myös Ruotsin Varbergissa sijaitsevan Sonic Train Studioiden tiloissa tuottaja Andy La Rockquen avustuksella. Albumi masteroitiin täällä Suomessa, nimittäin helsinkiläisen Finnvoxin studioilla Mika Jussilan toimesta. Neljännen pitkäsoiton nimi on "Tales from the Grave". Se sisältää yhteensä maagiset 13 biisiä. Lopullista kappalelistaa ei ole vielä tiedossa. Mistweaverin viisihenkinen poppoo ei ole vielä solminut levytyssopimusta, joten albumin julkaisuhetkeä ei ole tiedossa. Yhtye haaveilee pitkäsoiton julkaisemisesta ennen vuoden 2008 loppuun kulumista.

Lue koko julkaisu…