Metallimusiikki.net

morbius

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen morbius liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin morbius. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin morbius liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Epping Forest: "Everblasting Struggle".

Epping Forest -bändin 'Everblasting Struggle' –albumin kansikuva, joka on kylmänsininen väritykseltään. Bändin logo ja kiekon nimi punaisella väriläl. Taustalla näkyy talvimaisemaa ja metsää. Oikeassa laidassa jonkinlainen paasikivi, jossa koristeelToiminut jo 10 vuotta

Portugalilainen sinfonisin elementein varustettua rääkyvää black metallia soittava Epping Forest (www.eppingforest.net) tulee julkaisemaan ruotsalaisen Unexploded Recordsin kautta debyyttialbuminsa "Everblasting Struggle". Kiekko tarjoaa kymmenen kappaletta mustaa metallia, joka on vahvasti uskollinen skandinavialaisille esikuvilleen. Biisien teemat käsittelevät muinaisten norjalaisten, egyptiläisten ja kreikkalaisten mytologisia tapahtumia. Kiekolla käy vierailemassa VelgeNaturlig ja Dirundana.

Bändi hehkuttaa, että sen remmiin kuuluu yksi nopeammista portugalilaisista rumpaleista. Menthor-niminen heppu takoo peltiä Epping Forestin lisäksi sellaisissa metalliryhmissä kuin Corpus Christii ja Morbius.

Lue koko julkaisu…