Metallimusiikki.net

morbus chron

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen morbus chron liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin morbus chron. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin morbus chron liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Morbus Chron: "Sleepers in the Rift".

  • Julkaistiin keskiviikkona 11.05.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 912 kertaa
  • Bändit:

Yksityiskohtainen piirros tai maalaus jonkinlaisesta abstraktimaisesta olennosta, joka luikertelee kasvin juuren tai oksan lailla.

Ruotsalainen death metallia tekevä Morbus Chron perustettiin vuonna 2007. Nyt yhtye on päässyt siihen vaiheeseen, jossa se pääsee julkaisemaan uransa ensimmäisen studioalbumin. Aikaisemmin urallaan bändiltä on ilmestynyt pari demoa ja yksi EP-levy. Morbus Chronin debyyttialbumi sai nimekseen "Sleepers in the Rift". Se julkaistaan Pulverised Recordsin tuella tarkemmin määrittelemättömänä hetkenä, mutta levy-yhtiön mukaan aivan lähitulevaisuudessa. Teos nauhoitettiin viime vuoden marraskuussa Entombedista tutun Nicke Anderssonin toimitettua tuottajan virkaa. Ohessa näkyvän kansitaiteen piirsi espanjalainen fantasiakuvittaja Raul Gonzalez. Tukholmalaisyhtyeen MySpace-sivuille on laitettu bändin tuotantoa kuunneltavaksi.

Lue koko julkaisu…