Metallimusiikki.net

narcotic death

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen narcotic death liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin narcotic death. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin narcotic death liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Narcotic Death: "Anthology Of The Damned".

  • Julkaistiin maanantaina 07.12.2009.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 743 kertaa
  • Bändit:

Narcotic Deathin debyyttialbumin "Anthology Of The Damned" kannesa näkyy hyvin hämärä kansikuva, joka on väritykseltään tummaa, lähes punertavaa, puuta. Kuvassa keskellä jonkinlainen musta vaakunamainen symboli ja sen alla goottilaisin kirjaimin albumin "Kuvassa albumin kansitaide

Iso-Britanniassa toimiva Narcotic Death ilmoittaa tulevan debyyttialbuminsa "Anthology Of The Damned" julkaisuhetken jälleen viivästyneen, sillä bändissä koettiin äkillistä poistumaa elävässä voimassa, kun rumpali Dan Johnson on jostain syystä päättänyt lähteä yhtyeestä. Ryhmä etsii nyt uutta rumpalia. Naislaulaja Alexandra Cook kiittää entistä rumpalia niistä kuukausista, joiden aikana hän bändissä toimi ja joiden aikana bändi oli samalla kaikkein tuotteliain.

Huhti-toukokuussa nauhoitettu esikoisalbumi on edelleen valmistettavana, eikä sen julkaisupäivämäärää ole toistaiseksi lyöty lukkoon. Bändi tarjoaa pitkän odotuksen päätteeksi albumin kappalelistan nähtäväksi ja pari näytebiisiä MySpace-sivuilleen kuunneltavaksi. Opuksen kansitaide on saatu valmiiksi.

Lue koko julkaisu…