Metallimusiikki.net

nasum

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen nasum liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin nasum. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin nasum liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Nasum jättää jäähyväiset.

  • Julkaistiin torstaina 27.10.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 946 kertaa
  • Bändit:

Ruotsalainen Nasum tiedottaa palaavansa keikkalavoille ensi vuoden aikana jättääkseen virallisesti jäähyväiset faneilleen. Yhtyeen tulevaisuus joutui vaakalaudalle vuonna 2004, kun bändin kitaristi–laulaja ja perustajajäsen Mieszko Talarczyk katosi Aasian tsunamissa. Nyt yhtye kertoo aikovansa soittaa 20-vuotisen uransa päätteeksi eräitä keikkoja. Lausunnossaan bändi haluaa muistuttaa, ettei Nasum ole ollut elossa eikä ole heräämässä eloon, mutta näillä keikoilla bändi haluaa jättää lopullisesti hyvästit faneilleen ja Mieszkolle. Keikkoaj on luvassa eri puolilla maailmaa kourallisen verran. Keikkapaikat valitaan tarkoin. Mikäli Mieszko Talarczyk ei olisi kuollut, bändi olisi juhlistanut ensi vuonna 20 vuoden pituista taivaltaan.

Lue koko julkaisu…

Nasum: Wrath.

  • Julkaistiin sunnuntaina 30.12.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 893 kertaa
  • Bändit:

Nasumin miehistö bändikuvassa. He ovat rakennuksen edustalla. Kolme taka-alalla näkyvää heppua istuu rappusella ja oikeassa laidassa seisova lippalakkipäinen mies katsoo tyynesti eteenpäin.Kuva: Robert Johansson

Ruotsalainen Nasum (www.nasum.com) oli vuosivälillä 1992-2005 toiminut grindcore-ryhmä. Tämä musiikkivideo on bändin "Shift"-albumilta. Albumi julkaistiin vuonna 2004. Saman vuoden puolella Nasumin laulaja-kitaristi Mieszko Talarczyk menehtyi traagisesti tsunamionnettomuudessa. Mieszkon menettäminen johti Nasumin kuolonkorahdukseen. "Shift" jäit bändin viimeiseksi studioalbumiksi.

"Shift"-albumi julkaistiin 26. lokakuuta 2004 Burning Heartin kautta. Se äänitettiin saman vuoden kesä-heinäkuussa. Levyn kappaleista kertyy soittoaikaa noin 33 minuutin edestä. Kiekko on seuraaja vuonna 2003 ilmestyneelle "Helvete"-opukselle. Bändin viimeinen levy on kokoelmakiekko "Grind Finale", mikä sisältää käytännössä kaikki Nasumin uran kappaleet sullottuna parille CD-kiekolle. Joukossa on 21 aivan uutta ja aikaisemmin julkaisematonta kappaletta. Kokoelma-albumi ilmestyi vuonna 2006.

Lue koko julkaisu…