Metallimusiikki.net

necrophagia

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen necrophagia liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin necrophagia. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin necrophagia liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Necrophagia: "Deathtrip 69".

  • Julkaistiin perjantaina 15.04.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 902 kertaa
  • Bändit:

Piirretty ja hyvin räikeä, makaaberikin, kuva Necrophagian uudelle "Deathtrip 69" -albumille. Kuvassa näkyy irvistelevä demoni-ihminen, jolla mustat kutrit ja nahaton alaleuan osa.Julkaistaan 16.5.2011

Yhdysvaltalainen kuolonmetalliyhtye Necrophagia paljastaa toukokuussa odotetun uuden studiolevynsä, kun Season of Mist julkaisee sen täällä Euroopassa 16. päivä ja Yhdysvaltojen markkinoilla 17. päivä toukokuuta. Tatuoija Jake Arnetten piirtämällä kansitaiteella kuvitettu "Deathtrip 69" on yhtyeen uran järjestyksessä viides täyspitkä studioluomus. Sillä kuullaan vierailevina pelimanneina Mayhemin ja myöhemmin Skitlivinkin remmistä tuttua Maniacia, sekä Amen-yhtyeen Casey Chaosta. Necrophagia purkitti "Deathtrip 69" -levyn Last House On The Left Studion tiloissa siten, että yhtyeen vokalisti Killjoy ja kitaristi Boris Randall hoitivat yhdessä tuotantopuolen puuhat. Albumin nimi ja ohessa näkyvä kansitaide viittaavat 1960-luvun lopulla toimineeseen soosipää Charles Mansonin perheeseen.

Lue koko julkaisu…