Metallimusiikki.net

necrophagist

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen necrophagist liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin necrophagist. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin necrophagist liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Necrophagist-kitaristi Sami Raatikaisen Codeon Stay Heavylle.

  • Julkaistiin tiistaina 27.05.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1492 kertaa
  • Bändit: ,

Codeon-yhtyeen miehistö pelaa kylmähkönoloisessa ryhmäpotretissa pokeria. Kuva on utuinen, savuinen. Pokerimiehiä taustalla viisi kappaletta. Lähes kaikki osoittavat kohtisuoraan tuliaseilla.Codeon on Helsingistä

Vuonna 2005 debyytti-EP:n julkaissut Codeon (www.codeonband.com) on listattu yhdeksi Suomen ammattitaitoisimmista eurodeathin veivaajista, jotka sekoittavat tyyliinsä reilua thrashia saaden lopputuloksen kuulostamaan erittäin vakuuttavalta. Jo EP:tä kehuttiin nautinnolliseksi kuunteluelämykseksi koukuttavien kertosäkeiden, energiansa ja kostonhimoisen tunnelmansa ansiosta. Soittotaitoa ylistetään, kitaramelodiat ja -liidit ovat poikkeuksellisen tarkkaan harkittuja ja mikäli arvostelijoita on uskominen, on tästä bändistä lupa odottaa seuraavaa isoa nimeä suomalaisen metallin vientikartalle.

18.6.2008 Suomessa julkaistava "Source" on herättänyt laajaa kansainvälistä kiinnostusta ja albumi julkaistaan Keski-Euroopassa ja Skandinaviassa syyskuun puolessa välissä.

Lue koko julkaisu…