Metallimusiikki.net

nergal

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen nergal liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin nergal. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin nergal liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Nergal kotiutettiin sairaalasta.

  • Julkaistiin torstaina 20.01.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1016 kertaa
  • Bändit:

Ryhmäkuva kolmesta Behemothin jäsenestä, joista keskimmäisenä on Nergal. Jäsenet ovat pitkähiuksisia miehiä, jotka pukeutuneet mustiin nahkavaatteisiin.Kuvassa Behemoth

Extreme metallia tekevä Behemoth (www.behemoth.pl) tiedotti eilen 19. päivä vokalistinsa Nergalin vapautetun sairaalahoidosta maanantaina tällä viikolla. Neljä viikkoa aikaisemmin mies joutui Puolan Gdanskissa sijaitsevassa sairaalassa läpikäymään luuydinsiirron. Kriittisin vaihe on nyt ohi, mutta vokalisti–kitaristi joutuu paranemaan kotioloissa ainakin muutaman kuukauden ajan. Näin ollen Behemoth ei tule ainakaan keväällä soittamaan keikkoja Nergalin kanssa. Mies odottaa keikkalauteille pääsemistä, sillä hän ei ole soittanut kitaraakaan puoleen vuoteen. Keulahahmo uskoo alkaneen vuoden olevan Behemothille erittäin merkittävä, kuten se on hänelle itselleenkin.

Lue koko julkaisu…