Metallimusiikki.net

neverdice

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen neverdice liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin neverdice. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin neverdice liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Neverdice julkaisee debyyttilevynsä!

  • Julkaistiin keskiviikkona 06.01.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 2510 kertaa
  • Bändit:

Musta pohjaväri ja sen keskellä suuri punainen ratasta muistuttava symboli, jonka yllä valkoisella värillä lukee Neverdicen nimi. Nimen alla pienemmällä präntillä myös albumin nimi. Kuvan vasemmassa yläkulmassa pystysuunnassa jotakin pientä pränttiä.Julkaistaan 27.1.2010

Helsinkiläinen Neverdice julkaisee debyyttilevynsä "I Am Happy" 27. tammikuuta 2010. Albumilla yhdistyvät omaperäisellä tavalla industrial-rytmit, metallikitarat ja folk-sävyt. Oman erityispiirteensä kokonaisuuteen tuo haitarin käyttö, joka on varsin harvinaista raskaasti iskevässä musiikissa. Levyn ennakkokuuntelutilaisuus järjestetään Bar Bäkkärissä (Pohjoinen Rautatiekatu 21, 00100 Helsinki) torstaina 21. tammikuuta kello 18.00 alkaen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy kaikille yli 18-vuotiaille. Yhtyeen jäsenet ovat paikalla tilaisuudessa.

Levynjulkaisun yhteydessä Neverdice lähtee myös ensimmäistä kertaa historiassaan kiertämään Suomea. Vuonna 2003 perustettu yhtye on kiertänyt aiemmin Euroopassa soittaen muun muassa Ukrainassa, Espanjassa, Baltian maissa ja Tsekissä. Ukrainan Kiovassa Neverdice oli pääesiintyjänä Chorna Rada 2008 -festivaaleilla. Kotimaan yksittäiset keikat ovat rajoittuneet lähinnä Helsinkiin ja yhtye toimi muun muassa Combichristin lämmittelijänä Kulttuurikeskus Gloriassa huhtikuussa 2009.

Lue koko julkaisu…